Compania DACHSER a Câștigat Premiul Sustainability Excellence

Institutul de cercetare din Statele Unite ale Americii recunoaște angajamentul pentru sustenabilitate

La cel de-al 12-lea Summit Global cu tematica Chain Excellence, ținut în Long Beach, California, Statele Unite ale Americii, furnizorul internațional de logistică DACHSER a fost onorat cu premiul Sustainability Excellence.

Daniel Egenter, Manager General West Coast DACHSER SUA, Andre Kranke, Head of Corporate Research & Development la DACHSER și Nick Vyas, Executive Director, Global Supply Chain Institute în cadrul University of Southern California (USC)
Daniel Egenter, Manager General West Coast DACHSER SUA, Andre Kranke, Head of Corporate Research & Development la DACHSER și Nick Vyas, Executive Director, Global Supply Chain Institute în cadrul University of Southern California (USC)

În data de 15 august, 2024, premiul  a fost prezentat de Global Supply Chain Institute din cadrul University of Southern California (USC), una dintre cele mai importante instituții de cercetare din Statele Unite. Nick Vyas, Director Executiv, explică: “DACHSER, prin acțiunile sale îndreptate către excelență și prin atenția sporită asupra cercetării au promovat în mod constant și continuu sustenabilitatea. Acest premiu exemplifică bunele practici de leadership din industrie.“

Acest premiu a fost acceptat de către Daniel Egenter, General Manager West Coast, și Andre Kranke, Head of Corporate Research & Development, care sunt responsabili pentru activități menite să protejeze mediul înconjurător demarate de DACHSER.

 

 Suntem încântați să primim acest premiu, mai ales pentru că subliniază dedicarea noastră continuă pentru protecția climatului și pentru sustenabilitate - chiar dacă drumul este încă lung și plin de provocări care ne împiedică uneori să atingem țelul final de emisii zero de gaz în logistică.

Andre Kranke, Head of Corporate Research & Development DACHSER

 “Sustenabilitatea este un subiect care devine din ce în ce mai important în Statele Unite, chiar dacă Europa este cu siguranță în frunte. Cu toate acestea, la DACHSER, le oferim clienților din Statele Uniteoportunitatea de a reduce emisiile de CO2 din aer și apă prin utilizarea combustibililor sustenabili“ spune Daniel Egenter.

Strategia de lungă durată menită să protejeze mediul

Cu o atenție sporită asupra eficienței, inovației și a responsabilității, DACHSER demarează un program de lungă durată de protejare a mediului înconjurător și își îndreaptă atenția către mai multe schimbări sustenabile în domeniul logistic împreună cu clienți și parteneri. Compania a folosit vehicule electrice bazate pe baterii încă din 2018, de exemplu în cadrul livrărilor sustenabile din centrele orașelor cu ajutorul conceptului DACHSER Emission-Free Delivery. Flota de vehicule cu sisteme de acționare alternative este în mod constant extinsă atât pe rutele pe distanțe scurte, cât și pe distanțe lungi. Peste 90 de vehicule cu emisii zero sunt acum pe drumurile pentru DACHSER în Europa.

Mai mult, DACHSER cercetează și testează interacțiunea complexă și uzul tehnologiilor cu emisii zero precum și electricitatea intelogentă și e-mobilitatea împreună cu conceptul de load management prin intermediul branșelor din Malsch, lângă Karlsruhe, Hamburg și Freiburg.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Tereza Haraksim PR and Marketing Consultant