DACHSER grăbește transportul între UK și EU

Noile servicii Smart Border Connect permit timpi de tranzit pentrul mărfurile generale comparabili cu cei dinainte de Brexit.

Cu aceste noi servicii personalizate Smart Border Connect, furnizorul de logistică DACHSER oferă exportatorilor britanici acces la piața EU. Soluțiile inteligente de logistică simplifică și grăbesc vămuire și astfel reduce costurile de export.

Smart Border Connect oferă un exemplu pentru transportul bunurilor DACHSER în numele clienților din UK prin vama din Franța și către restul Europei - rapid, de încredere și ușor în timp ce manipulează toate celelalte elemente administrative precum taxele sau datoriile.
Imagine - DACHSER
Smart Border Connect oferă un exemplu pentru transportul bunurilor DACHSER în numele clienților din UK prin vama din Franța și către restul Europei - rapid, de încredere și ușor în timp ce manipulează toate celelalte elemente administrative precum taxele sau datoriile. Imagine - DACHSER

În 2023, rețeaua DACHSER European Logistics a transportat mai multe de 64 de milioane de livrări în Europa - fără piețele domestice, ceea ce înseamnă fără vamă și fără costuri administrative sau regulare. Pentru membrii EU, rețeaua de logistică de grupaj din Europa suna precum cel mai natural lucru din lume. Cu toate acestea, de la ieșirea din Uniunea Europeană a Regatului Unit de acum 4 ani, nu mai este cazul de acest lucru. Acest lucru este o provocare majoră pentru care DACHSER UK a dezvoltat propria soluție - Smart Border Connect.

Smart Border Connect este o soluție personalizată dezvoltată de DACHSER pentru a ajuta exportatorii din UK să minimizeze efectele Brexitului pentru clienții din EU. Mulțumita preautorizării, ei pot acum să ofere piețelor europene timpi de tranzit similari cu era pre-Brexit.

Alexander Tonn, COO Road Logistics

"Smart Border Connect oferă un framework pentru DACHSER pentru a transporta bunuri în numele clienților din Regatul Unit prin intermediul vamei franceze și pentru restul Europei - rapid, de încredere și ușor în timp ce de se ocupă de toate chestiunile legate de vamă, taxe. Acest lucru reprezintă un beneficiu pentru exportatorii din UK și îi ajută să mențină competitivitatea împortiva competitorilor europeni.” comentează Mark Rollinson, Managing Director la DACHSER UK.

Preaprobarea pentru a minimiza timpul de tranzit

Cele două servicii diferite Smart Border Connect - Connect40 and Connect42 - se bazează pe utilizarea serviciului de livrare plătit - DDP. În timp ce DDP îl face pe expeditor responsabil pentru datoriile vamale și VAT, clientul nu trebuie să plătească taxe de transport. Bunurile pot fi livrate în mod liber la fel ca un transport domestic și ușor integrate în rețeaua europeană DACHSER, în conexiune cu toate țările europene - fără o creștere a timpului de tranzit sau un efort adiministrativ suplimentar. Serviciile nu doar asigură livrări zilnice din fiecare colț din UK, dar de asemenea oferă o conectare rapidă cu toate destinațiile din EU.

“Smart Border Connect este o soluție proprie DACHSER dezvoltată pentru a ajuta exporturile din UK și a minimiza efectele Brexitului asupra clienților din EU.” spune Alexander Tonn, COO Road Logistics. “Mulțumită preautorizării, ei pot oferi acum către piețele din Europa timpi de tranzit similari cu era pre-Brexit.”.”De când am introduc Smart Border Connect am experiment o creștere în cereri de la clienți existenți sau noi. Mulți au decis să adopte DDP Incoterms pentru livrările lor cu scopul de a beneficia de timpi de tranzit marca DACHSER, care sunt cei mai scurți de pe piață”, adaugă Mark Cosgrove, Sales and Commercial Manager pentru UK și Ireland.

Conform decalrațiilor lui Alexander Tonn, “Smart Border Connect nu reprezintă un interes doar pentru UK, dar și pentru alte țări - de exemplu, se dorește integrarea țărilor non-EU precum Elveția sau Norvegia.” Lucrurile vor fi foarte bune în momentul în care DACHSER va integra rețeaua proprie de logistică și latura Air & Sea Logistics mai aproape cu o atenție asupra ofertelor globale de grupaj de tip ușă-în-ușă. “Cu Smart Border Connect ca și soluție, există potențialul de a aduce piețe vechi și noi din jurul lumii împreună și de a face aceste spații mai eficiente. ” prezice Tonn.

Poți afla mai multe informații despre Smart Border Connect din acest video.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Stefan Koleno PR & Communication • Communications & Marketing